Es diu que, actualment, cada persona genera uns 500 kg de brossa a l’any. Això és més d’1 kg per dia, una quantitat desmesurada però pràcticament inevitable si no ens desfem del nostre estil de vida. Aquest problema s’ha convertit en un dels principals que afecta la sostenibilitat del planeta.

És molt dificil que tota la societat canviï d’estil de vida i deixi de produir brossa, però sí podem implementar noves rutines que ajudin a baixar el ritme de generació de residus. Parlem d’hàbits tan senzills com el reciclatge.

per-que-reciclar-llorens

Per què reciclar?

Raó 1. Estalviarem matèries primeres com materials, aigua i energia, imprescindibles per a les nostres accions quotidianes. Aquestes són finites i si continuem al ritme actual, aviat no podrem abastir-nos-en.

Raó 2. Reduirem l’emissió de gasos i substàncies contaminants i nocives que, entre d’altres, causen l’efecte hivernacle o contaminen l’aigua.

Raó 3. Preservarem l’entorn del planeta i millorarem la nostra qualitat de vida.

Raó 4. Disminuirem el volum de residus que van a parar als abocadors, molts dels quals ja es troben desbordats i estan perjudicant el medi ambient.

Raó 5. Reciclar és reflexe de cultura i demostra ser conscient de la responsabilitat social que tenim com a individus.

Afortunadament, la societat ens hem adonat de la importància que té reciclar i ajudar a que la Terra es recuperi dels efectes nocius del ritme de vida de les persones dels últims 100 anys.

A Llorens|gmr estem compromesos amb la societat i el medi ambient. Oferim una gestió de residus integral que va des de l’assessorament per la minimització de generació de residus fins a la recollida d’aquests. Si ets una empresa i encara no tractes els teus residus, contacta’ns i dóna un pas endavant per ajudar el medi ambient.

Related Posts